tisdag 10 juli 2012

Planlösning och kamin.

 Ja här är planlösningen jag ritat för vår Trana, och det är denna som är inskickad till Fiskarhedenvillan där dom nu ska titta på den och ljustera den så det "passar". Tyvärr går bilden inte att få större.
Som ni ser har vi öppnat upp mellan kök/matsal/vardagsrum. Ett mindre kontor, stor tvätt, kapprum och litet wc på nedre plan.
På övre plan har vi ett allrum, ett stort sovrum (15kvm), två mellanstora (13kvm) med varsin klädkammare och ett mindre sovrum (11 kvm) samt ett stort badrum (16 kvm) där det blir dubbeldusch, dubbelt handfat (bekvämt med småbarn som ska tvätta tänder samtidigt ;)), ett bubbelbad för två personer (eller flera barn ;)), ett avskärmat wc och ett tvättnedkast.

För att avskärma lite mellan vardagsrum och matsal så har vi valt en kamin av denna typ. Dels för att avskärma som sagt, men även för att kunna njuta av elden från två håll. Visst är den fantastiskt fin!? Jag är helt förälskad och tror det kommer att bli KANON! Den kommer att bli vit-målad som denna översta bild. 
Nordpeis - Tokyo Small
Nordpeis - Tokyo Small


Contura - C21.
Vår "back-up" spis om det mot förmodan inte skulle gå med den andra. Denna är också otroligt fin och vi skulle isf placera den på den lilla väggen mot köket(mitt emot trappan), då kan man se den både från matplats samt från vardagsrumsdelen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar