onsdag 31 juli 2013

Grannar.

Åh, idag pratade vi om på bygget att det såg ut som att mark-grannen håller på att röjja för en tomt. Vi pratade om att vi inte vill ha grannar alls och hoppades att vi hade fel. 1 timme senare dyker gubben upp på huset, glad i hågen, och berättar att han tänker sälja en bit mark. SUCK. Vi ska alltså få grannar. Som vi absolut inte ville ha.

Han vill berättad detta åt oss ifall vi kanske kände någon som ville köpa så vi i pincip kunde få välja våra grannar. Det värsta är ju då att vi inte känner någon som går i husbyggartankar just nu. Jag skulle gärna dock föredra en barnfamilj, eftersom vi har tre barn och det inte finns så mycket barn i byn. Hoppas att någon nappar innan han sätter ut den till försäljning. Gud vet vem som flyttar in kant i kant med oss då.

Nåväl. Idag har vi väl fått lite gjort iaf. Vi har plastat det sista och lagt de sista tätningarna runt dörrarna. Vi har även isolerat facken i ytterväggarna som sitter i mellanbjälklaget och börjat tejpa runt bjälkarna. Ett jävla projekt.

Tanken är väl att kanske börja slå upp reglar i taket imorgon. Eller på väggen. Vilket man nu än ska göra först enligt konstens alla regler.

Fransiga gardiner. Vackert så... ;) Nu är denna del av huset dock gardinlös då detta är uppvikt och tejpat runt bjälkarna.

Vi hade 3 rastlösa barn på bygget idag. Vet ni vad man gör då? Barnarbete!

Man ger dom en sopsäck, handskar och mutar dem med pengar för fulla säckar skräp. Mycket effektivt. Vi har nu ett hus utan skräp, 6 sopsäckar med skit och är lite pengar fattigare. Men väl värda pengar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar