tisdag 30 juli 2013

Hål i taket.

Ja idag har det spöregnat. Vi har varit på bygget i vanlig ordning och jobbade inne idag med tre otåliga barn som ville leka ute. Vi plastade det som var kvar av nedre våningen och fixade fönstren.

Och så upptäckte vi en inte så rolig sak. Vi har hål i takpappen. Eller, det måste va hål, för det rinner in vatten på ett ställe. Imorgon åker mannen upp på taket för att se hur stor skadan är och vad vi ska göra för att reparera det. En jävla tur att vi såg det nu.......

Nu är det lite tejpande kvar att göra, sen ska vi regla. Eller mycket tejpande. Det ska tejpas runt alla jävla bjälkar. Byggarna sa att det tar en hel dag av byggandet för dom av att bara tejpa där. Antar att dom vet vad dom pratar om när dom satt upp 17 FHV på Åland under bara förra året. Får se hur många dagar det tar för oss då ;)

Sen vet vi inte riktigt om vi ska börja med mellanbjälklaget eller väggarna. Ska forska i det. Oavsett så borde det inte ta så länge. Jag längtar efter ett GOLV att stå på på andra våningen. Känns som en prioritet bara för att jag är så nyfiken på hur stort det är där uppe.



Mitt i arbetet med plastning. Man kände sig lite instängd ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar