fredag 4 oktober 2013

Innerväggar.

Ja detta är bilderna från dagens husbygge!

Såhär långt hade dom kommit när jag och minstingen kom till bygget med nybakta gifflar vid 14 tiden.

Här är sovrum 2 längst bort. Och bilden är tagen i sovrum 3. Det blir STORA rum. Sovrum 1 och 2 har varsin klädkammare som man ser dörröppningen till längst bort.

Dörrhål till sovrum 2 och dörrhål till tillhörande klädkammare som inte var på plats när denna bild togs.

Här är klädkammaren på plats. Kanske får bli en "man-cave" till gubben istället. Han ser ju lagom nöjd ut där inne ;)

Här är klädkammaren som blir i sovrum 1.

Här har vi sovrum 3. I kupan. Minsta sovrummet uppe, men känns ändå riktigt stort och rymligt. Runt 11 kvm tror jag.

Till vänster är sovrum nr 1 (och klädkamrarna i mitten) Rummet kommer att gå hela vägen fram till trappuppgången, lika stort som sovrum 2. Stora blir dom!
Nu kanske ni undrar hur fasen vi hunnit vara såhär effektiva...... Nå. Jag ska berätta för er att vi haft hjälp minsann. Kommer ni ihåg denna bilden?

Tagen i vintras, när vi höll på att isolera ytterväggarna. 
Hur som helst. Det är alltså Ott som varit här och assisterat oss. Han är en av gänget som bygger alla Fiskarhedenvillor på Åland och var över för några veckor sen för att visa oss en sak på huset som vi inte förstod oss på. I samma veva sa han att det bara var att ringa om vi ville ha lite extra hjälp då han skulle ha lite ledig tid. Det passade ju oss ypperligt nu när vi fick brått med kaminen. Han har nu varit här i 5 dagar och hjälpt oss och herregud va effektiv han är! (som ni kanske sett) Han ska vara helgen till, sen ska vi fortsätta själva igen. 

Medans Ott hållt på med väggarna här på e.m. så har jag och sambon sopat, städat, flyttat runt virke, organiserat, burit in skivor till förbannelse, och börjat bära in kaminen. Inte så lätt att flytta allt till den där 2 tons klumpen. Tunga grejer. Paketen minskar ute men på insidan är det fullt i alla vrår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar