tisdag 5 mars 2013

Mera problem.

Ja men i helgen när vi var lediga och skulle vara i huset alla dagar så blev det ju SÅKLART väääärldens jävla snöstorm. Såklart. Så vi fick sista gaveln panelad och tog överbliven gammal isolering från ytterväggarna och petade runt fönster och dörrar för att det inte skulle snöa in så mycket när det blåste rakt på. Det var allt vi fick gjort.

Dessutom har vi i typ en vecka kliat oss i huvudet på spikläkten på huset. Vi har inte fått det att gå ihop. Vart skulle vi fästa midje plåten?

Kikade runt på olika bloggar med samma panel, och under "tips och råd" (vilket är guldvärt när man bygger huset själv ;)), och kom fasen fram till att vi SAKNAR en spikläkt! Vi fick maila bilder på huset till Britt-Marie så hon fick se hur vi menade och hon ringde FHV konstruktören, och summa summarum tillslut var att byggarna byggt precis enl. ritning, och satt upp spikläkt där de skulle vara, enligt ritningen från Fiskarhedenvillan. Men fan, den var det ju fel på! Ritningen alltså!
Kom igen.

Men, tacka fan att vi har världens bästa byggare som frivilligt erbjöd sig att fixa detta åt oss, och dom gjorde det redan idag, 1 dygn senare, hoppas dom får någon kompensation av Fiskarhedenvillan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar